Overblijven (=tussenschoolse opvang)
 
De meeste kinderen blijven tijdens de pauze op school. Ze eten dan in het klaslokaal onder leiding van een overblijfkracht. Daarna kunnen de leerlingen op diverse plaatsen in de school (zolder, binnenblijfklassen of gymzaal) en buiten op het schoolplein spelen. Overblijfkrachten verzorgen het toezicht. De pauze duurt drie kwartier. De leerlingen nemen zelf brood, fruit en drinken mee. 
 
Inschrijven
Er is voor de tussenschoolseopvang geen wachtlijst, er is altijd plek. De kosten zijn € 336 per jaar voor 4 dagen per week opvang. U kunt kiezen dit bedrag in één keer te betalen of in drie termijnen.  Als uw kind 1 dag per week overblijft kost dat €84,- per jaar. Als u een andere betalingsregeling wilt treffen dan kunt u contact opnemen met de TSO-coördinatoren.
 
U kunt uw kind aanmelden voor tussenschoolse opvang via een inschrijfformulier. Dit is te krijgen op school of bij de TSO-coördinatoren.  Lever het ingevulde en ondertekende formulier in bij de leerkracht van uw kind.            
 
Organisatie
De dagelijkse gang van zaken wordt gecoördineerd door Kim de Vries en Caro Groenewoud. Zij werven en begeleiden de overblijfkrachten, stellen de roosters op, doen de inkopen en organiseren activiteiten. Kim de Vries coördineert de TSO op de Anjeliersstraat en Caro Groenewoud op de Westerstraat.
 
Mochten er vragen, gebeurtenissen of opmerkingen zijn die de TSO aangaan wordt het zeer op prijs gesteld als u hierover contact opneemt met ons :
Kim de Vries is te bereiken op nummer 06-14780014 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Caro Groenewoud op nummer 06-23240734 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Vrijwilligers gezocht!
Heeft u tijd en vindt u het leuk om op school te helpen op de overblijf? Dan bent u van harte welkom. U kunt dan contact met ons opnemen om te kijken of wij nog vrijwilligers zoeken. U krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding. Die bedraagt 10,- euro (belastingvrij) per keer. Als u bij ons als vrijwilliger werkt dan kunt u op deze manier de kosten van de overblijf voor uw kind(eren) betalen.
 
Verse schoolmelk
Kinderen kunnen elke dag op school melk drinken, geleverd door Campina/Melkunie. Inschrijven kut u via de website; iedereenfitopschool.nl
 


.