Ouderbijdrage

De activiteiten die de OR organiseert of financieel ondersteunt, betalen we uit het ouderfonds. Daarom vragen we elke ouder hier aan bij te dragen.

De ouderbijdrage is € 50,- per kind per schooljaar. Met het Ouderfonds financiert de OR zaken die niet uit de bekostiging van de school (voor leermateriaal, personeel en gebouw) betaald mogen worden. Bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, het kerstfeest, eindfeest, de kunstweek en nog veel meer! 

Als ouder ben je bent niet verplicht tot betaling, maar zonder ieders bijdrage is het niet mogelijk al deze leuke extra's te financieren.

Automatische incasso

Alle ouders worden door de leerkrachten gevraagd een machtiging te ondertekenen. Eenmaal per jaar wordt het bedrag geïncasseerd, meestal middenin het schooljaar. De incasso wordt vooraf aangekondigd via de nieuwsbrief van school.

Wat doet de OR met de Ouderbijdrage?

-          Elke klas krijgt een bedrag met Pasen, Sinterklaasen Kerst
-          Aanschaf versiering & versnaperingen met Sinterklaas en Kerst
-          Sportdag voor groepen 3 t/m 6
-          Eindfeest op school en Noorderspeeltuin
-          Kleuterreis naar Artis of Amsterdamse Bos
-          Kinderboekenweek
-          Eindmusical groep 8
-          Eenmalige evenementen zoals het kunstproject. 

Jaarlijkse afrekening en begroting
De jaarrekening en begroting van de OR worden jaarlijks voorgelegd ter goedkeuring aan MR en op deze site gepubliceerd.

Contact
Voor vragen over de jaarrekening, begroting en eventuele andere financiële OR-zaken (zoals bijvoorbeeld de incasso) kun je contact opnemen met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


.