De Ouderraad maakt veel dingen mogelijk

De ouderraad bestaat uit een aantal betrokken ouders die het schoolteam assisteren bij de organisatie van extra aciviteiten. De OR organiseert bijvoorbeeld de sportdag, feesten, Sinterklaas, kunstprojecten en uitstapjes. De vergaderingen zijn openbaar en de agenda wordt in de Nieuwsbrief aangekondigd.

Ouderfonds
Een belangrijke taak van de OR is het beheren van het ouderfonds. Elke ouder wordt gevraagd bij te dragen aan dit fonds. Momenteel bedraagt deze bijdrage €50,- per kind per schooljaar. Uit dit fonds worden de kosten betaald voor de extra's. Dit zijn activiteiten die niet uit de bekostiging van de school (voor leermateriaal, personeel en gebouw) betaald mogen worden, zoals het Sinterklaasfeest, het kerstfeest en klassen- en overige schoolactiviteiten.

U bent niet verplicht tot betaling, maar u zult begrijpen dat zonder ieders bijdrage het niet mogelijk is om allerlei leuke extra's te financieren.

Meer informatie of meedoen? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


.