5 tot en met 16 maart 
Kunstweken - De stad maak je zelf!

Vul hier het inschrijfformulier in als workshop-ouder, of als helper
Ga hier naar ons evenement op facebook en klik op 'gaat' of 'geïnteresseerd', dan blijf je op de hoogte

Vragen? Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op school weten Judith, Anne-Catrien, Femke en Maarten er alles van.

Vragen of inspiratie voor je workshop nodig? Kom naar de info-avond op donderdag 18 januari om 19.30 in KochxBos Gallery, Eerste Anjeliersdwarsstraat 36. BYO

Kunstweken, wat zijn dat eigenlijk?
Om de Theo Thijssenschool nóg leuker te maken, organiseert de ouderraad samen met de leerkrachten om de vier jaar de Kunstweken. Direct na de voorjaarsvakantie staat de hele school in het teken van 'De stad maak je zelf'. De kinderen gaan twee weken lang, elke middag op een creatieve manier aan de slag.

Hoe ziet de ideale stad eruit? Hoe beleven zij hun stad, wat inspireert hen, of wat zouden ze graag anders zien?

Van maandag 5 tot en met donderdag 15 maart geven ouders en leerkrachten allerlei creatieve workshops. Het kan alle kanten op: van knutselen tot breien, coderen, schilderen, koken, tekenen, schrijven, zingen of filmen, verzin het maar. We sluiten de kunstweken vrijdag 16 maart feestelijk af met een eindpresentatie van alle gemaakte kunstwerken. Baksels, filmpjes, beelden en andere objecten en voorstellingen.

Help mee en geef een workshop
We zoeken zo'n 150 ouders die een creatieve workshop willen verzinnen en leiden en ouders die daarbij willen helpen. Hoe?
1. Meld je aan via het inschrijfformulier via de link hierboven
2. Vink op de Theo Thijssen-facebookpagina bij het evenement aan dat je 'gaat' of 'geïnteresseerd' bent, dan blijf je op de hoogte.
3. Digibeet? Vul dan het inschrijfformulier wat in de klas ligt in
4. Vertel het door!


Hoe werkt het?

Er zijn twee weken lang elke middag workshops, dus op alle dagen behalve de woensdag. De laatste vrijdagmiddag 16 maart is de eindpresentatie. Elk kind volgt tijdens de kunstweken een ouderworkshop en de workshop in de klas.

De ouderworkshops duren minimaal 2 middagen van 13.15 tot 14.45, waarvan ongeveer een uur voor je workshop.

Vanaf ± 13.15 aanwezig / workshoptijd 1 uur / kwartier opruimen met de kinderen / einddtijd ± 14.45

Kies jouw twee middagen en geef je op via het formulier op voor 20 januari.
Dat lijkt vroeg, maar we moeten een hoop plannen en organiseren, zodat we na de voorjaarsvakantie soepel van start gaan.

Op het formulier geef je o.a. aan uit hoeveel middagen je workshop bestaat en welke middagen je beschikbaar bent. Denk ook na of je je workshop voor groep 1-2, 3-4, 5-6 of 7-8 wil geven.

Dit zijn de data:
- maandag 5 maart 
- dinsdag 6 maart
- donderdag 8 maart
- vrijdag 9 maart
- maandag 12 maart
- dinsdag 13 maart
- donderdag 15 maart

 

 

 


.