Kunstweken - De grote verbouwing!

 

Doe mee en geef een workshop!
De ouderraad organiseert van 25 maart t/m 24 april 2020 met school de Kunstweken, waarin zo'n 50 ouders een creatieve workshop geven aan een groepje leerlingen. Doe je mee?

Vanaf de zomer wordt de Anjelier flink verbouwd, daarom is het thema van de Kunstweken 'De Grote Verbouwing!' In je workshop kun je helemaal los gaan op het thema ‘verbouwen’, in de breedste zin van het woord. Verbouwen is: iets maken, iets vérmaken, verandering teweeg brengen, iets mooier maken, opknappen, oplappen, van niets naar iets gaan, creëren… en zo veel meer! 

 

Inschrijven, vragen en info-avond

Vul hier het inschrijfformulier in als je 3 en 17 april een workshop wil geven in groep 1-2

Vul hier het inschrijfformulier in als je 25 maart en 1 april een workshop wil geven in groep 3-4-5

Vul hier het inschrijfformulier in als je 8 en 22 april een workshop wil geven in groep 6-7-8

Vul hier het inschrijfformulier in als je mee wil helpen bij een workshop of de eindexpositie op 24 april


Vragen? Op school weet Judith van Sambeek er alles van. Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen of inspiratie voor je workshop nodig? Kom naar de info-avond op maandag 2 maart tussen 20 en 21 uur in KochxBos Gallery, Eerste Anjeliersdwarsstraat 36.

 

 

 

Hoe werkt het?
De kunstweken worden ingepast in het bestaande workshoprooster. Op 2 woensdagochtenden voor groep 3-8 en op 2 vrijdagochtenden voor groep 1-2. Samen met hun leerkracht kiezen leerlingen welke workshop ze gaan doen.

De workshops bestaan uit 2 ochtenden van 11.00-12.15 (mag ook iets ruimer, vanaf 10.45 uur). Houd er rekening mee dat je knutselspullen aan het einde van de workshop ook nog opgeruimd moeten worden.

Of je nu maquettes bouwt, een muurschildering maakt, kunstwerken maakt voor in de nieuwe gangen, een fotografieworkshop geeft of met stoffen, in de keuken, in de natuur of op een andere manier aan de gang wilt gaan; alle toffe ideeën zijn welkom.

 Ga je je inschrijven? Verzin een naam voor je workshop en vertel in een paar enthousiaste regels wat je gaat doen. Op basis van deze omschrijving kiezen kinderen hun workshop. Als je zelf geen workshop geeft, maar wel een ander ouder wil helpen, kun je dat ook aangeven.

 

Dit zijn de data

Groep 3, 4 en 5 op woensdag 25 maart en 1 april. 

Groep 6, 7 en 8 op woensdag 8 april en 22 april. 

Groep 1 en 2 op vrijdag 3 en 17 april. 

We sluiten de Kunstweken feestelijk af met een eindexpositie van alle kunstwerken op vrijdag 24 april.

Fijn als je dan ook kunt helpen!

 

Geef je uiterlijk 8 maart op via het inschrijfformulier


.